8 redenen waarom avontuurlijke mensen verder komen in het leven!

Sta jij altijd als eerste klaar om de gekste activiteiten uit te proberen? Is adrenaline jouw drug of choice? Goed nieuws: een avontuurlijke houding brengt je ver in het leven! Er zijn namelijk allerlei voordelen aan je avontuurlijk opstellen. Van out of the box denken tot nieuwe vrienden maken: dit zijn de 8 belangrijkste eigenschappen die jij als avonturier bezit.

  1. Je kunt improviseren

Tijdens een avontuur kom je altijd wel dingen tegen die je niet verwachtte, en waarvoor je on the spot een oplossing moet bedenken. Jij bent het dus helemaal gewend om te improviseren, een nuttige skill in het leven!

  1. Je maakt gemakkelijk nieuwe vrienden

Wie avontuurlijk ingesteld is, staat open voor nieuwe ideeën en mensen in zijn/haar leven! Jij maakt zonder moeite nieuwe connecties met anderen en verrijkt zo je leven.

  1. Jij vindt vreugde in de kleine dingen

Avontuur moet niet altijd parachutespringen of een verre reis zijn: ook in de kleine, alledaagse dingen vind jij het onverwachte en inspirerende.

  1. Faalangst? Geen probleem!

Iedereen heeft weleens faalangst, maar als avonturier herken je dat gevoel meteen, en weet je ook hoe je ermee moet omgaan: niet te hard nadenken, gewoon doen!

  1. Jij kunt out of the box denken

Mensen met een avontuurlijke mindset kunnen beter buiten de lijntjes kleuren en oplossingen bedenken waar andere mensen niet op zouden komen.

  1. Je weet hoe je moet omgaan met onzekerheid

Je kunt niet alles plannen in het leven, en dat weet jij als avonturier maar al te goed. Dat oncomfortabele gevoel van onzekerheid? Dat verwelkom je als een oude vriend, want het brengt ook mogelijkheden mee.

  1. Je bouwt je zelfvertrouwen op

Op avontuur gaan is een grote stap, die wonderen doet voor je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. Jij kent jezelf en je kwaliteiten!

  1. Jij plukt steeds de dag

Je laat geen enkele kans voorbij gaan om te genieten van de grote en kleine dingen in het leven, van een lekkere zonnestraal tot het gezelschap van je beste vrienden.

Sta je te springen om op avontuur te vertrekken? Dat kan met Raffld! Dankzij onze experience lottery kun je te gekke reizen winnen voor vier personen, steeds met een mind-blowing avontuurlijke activiteit inbegrepen! Zo geven we in de volgende weken een trip naar de Azoren weg, waar je in een slapende vulkaan mag gaan kajakken. Of trek je liever naar Lanzarote om te gaan duiken? Naar Madeira voor de ultieme canyoning-trek? Of waag je een skydive in Praag? Het kan allemaal als je meespeelt met Raffld in de 360° Adventure categorie!

JA, IK WIL OP AVONTUUR!

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!