Hoera, gewonnen! – Het verhaal van Vera en Joost

Ben jij een actieve lotjeskoper, of één van die mensen die met de loterij meespelen tijd- en geldverlies vindt? Ook Joost, onze winnaar van vorige week, stond sceptisch tegenover loterijen. Gelukkig overtuigde zijn vriendin Vera hem om met Raffld mee te spelen: binnenkort vertrekken ze naar IJsland!

Het leest bijna te mooi om waar te zijn, ons allereerste winnaarsverhaal! Bij de lancering van Raffld zag Vera een stukje op het NOS-journaal over een coole nieuwe experience lottery. Nieuwsgierig ging ze op zoek naar meer info. De prijzen op onze website overtuigden haar om mee te spelen, dus maakte ze een account aan.

Helaas werd ze met een kluitje in het riet gestuurd: haar ID-reader deed het niet, zodat ze haar leeftijd niet kon bevestigen. “Aangezien de eerste experience me al super gaaf leek, wou ik wel gelijk mee doen”, vertelt Vera. “Dus toen heb ik gevraagd aan Joost of hij een account aan wilde maken. Joost is altijd een beetje sceptisch over loterijen, maar toch wilde hij dit wel voor me doen.”

Toen Joost de mail kreeg om te bevestigen dat hij gewonnen had, dacht hij dan ook eerst dat het spam was. Samen met Vera checkte hij wel vijf keer of het lotnummer écht juist was… En jawel! Zij waren de winnaars van onze epische trip naar IJsland, waar ze tussen twee tektonische platen mogen gaan duiken.

“Wat het extra speciaal maakt, is dat wij toevallig al een keer in IJsland geweest zijn! Dat was onze eerste vakantie samen, 4 jaar geleden”, vertelt Vera enthousiast. “We hebben gelijk weer even foto’s bekeken van toen. Ik kan je wel vertellen, we hebben toen niet zoiets gaafs gedaan als snorkelen tussen de continenten!”

Vera en Joost nemen Vera’s zusje en haar vriend mee op deze avontuurlijke belevenis. We wensen hen een superfijne trip toe, en kijken alvast uit naar de leuke kiekjes!

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!