Raffld: klaar om de loterij-wereld op zijn kop te zetten

Er zijn best veel loterijen waaraan je kunt meedoen in Nederland: denk maar aan de Staatsloterij, de Postcode Loterij of de Eurojackpot. En dan is er nu de allernieuwste toevoeging, de eerste nieuwe loterij in Nederland sinds 30 jaar: Raffld. Maar wat maakt Raffld nou zo anders?

 Je kent het gevoel wel: je waagt je kans en koopt een paar krasloten. Die schreeuwen luid over rijk worden en geweldige geldprijzen, maar bijna steevast eindigt je aankoop in teleurstelling wanneer blijkt dat je niets gewonnen hebt. En zelfs als je wint, maakt een geldbedrag op je bankrekening je nou echt zo gelukkig?

Bij Raffld denken we van niet: het belangrijkste in het leven is ervaringen opdoen met de mensen die je graag ziet, niet een vette bankrekening. Vandaar dat we, met ons motto ‘F*ck Money, Make Memories’, alleen maar epic experiences weggeven, nooit geldprijzen.

Bij spellen als de Bankgiro Loterij en de Vriendenloterij kun je naast geld ook spullen en soms reizen of tickets winnen, maar Raffld doet het helemaal anders. Wij willen dat je ook écht blij wordt van de prijzen die je wint, niet dat je ze de volgende dag probeert te verkopen op Ebay. Daarom win je met Raffld epische reizen voor jezelf en drie vrienden. Als jij wint, stellen we het reisschema samen voor én met jou, aangepast aan je wensen en voorkeuren, zodat je echt met een smile op reis kunt. Zo gingen Vera en Joost bijvoorbeeld duiken tussen de tectonische platen in IJsland, samen met 2 beste vrienden.

Bovendien heb je bij Raffld goede winkansen. Als je meedoet met de Lotto, kan het zijn dat er wekenlang gewoon niemand wint. Bij Raffld is er iedere week één gegarandeerde winnaar, getrokken uit alle deelnemers. We hopen onze prijzen niet wekenlang op: ze zijn van zichzelf al fantastisch, dus dat is helemaal niet nodig.

Nog niet overtuigd? Even een overzichtje:

  • Met Raffld win je epische reizen voor jezelf en drie vrienden.
  • Iedere week is er een gegarandeerde winnaar.
  • Met één lot speel je vier weken lang mee.
  • Onze trips zijn écht once-in-a-lifetime, en worden op jouw wensen afgestemd.
  • De helft van de prijs van jouw lot gaat naar het goede doel.

Nou, waar wacht je nog op? Probeer het nu, en verrijk je leven, niet je bankrekening.

SPEEL MEE!

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!