Hoera, gewonnen! – Lisanne en haar vriendinnen op avontuur in Malta

In juni kreeg studente Lisanne een wel heel leuke verrassing: ze ontdekte dat zij het winnende Raffld-lot had voor een avontuurlijke trip naar Malta nadat ze had meegespeeld met de Domino’s actie! Ze belde meteen haar beste vriendinnen, plande de trip samen met haar Raffld-reisagent, en deze zomervakantie was het dan zover. “Ik zou Raffld meteen aanraden bij vrienden. Ze zorgen ervoor dat je een topvakantie hebt waar niks aan ontbreekt!”

Lisanne en haar vriendinnen wonnen de avonturentrip naar Malta en Gozo die Raffld in juni verlootte. De prijs bestond uit twee nachten in een viersterrenhotel op Malta, gevolgd door een trip naar Gozo per speedboat, waar de vriendinnen opnieuw twee nachten mochten verblijven in een luxehotel. Op Gozo stonden allerlei avontuurlijke activiteiten op het programma, op Malta konden ze de dan weer lokale cultuur gaan opsnuiven.

“Mijn favoriete activiteit was de kajaktour op zee”, vertelt Lisanne (check de GoProvideo van Lisanne hier!). Tijdens die tour peddelden de vier vriendinnen rond Gozo, met prachtige uitzichten op de kust van het eiland. “Dat was echt vet.” Andere coole activiteiten op het programma zijn o.a. een transfer van Malta naar Gozo in een privé-speedboat, en een dag lang segwayhuur om het eiland zelf te gaan verkennen.

“Deze reis is anders dan andere reizen, omdat alles voor je geregeld is en je super vette activiteiten hebt gedaan, wat je misschien zelf niet zo snel zou doen”, aldus Lisanne. Natuurlijk moeten al die vette activiteiten ook afgewisseld worden met wat ontspanning en cultuur. Dat kon op Malta zelf, een eiland met een rijke culturele geschiedenis. Zo bezochten de vier vriendinnen onder andere het historische kuststadje St. Julius, bekend om het barokke Spinola-paleis.

De reis werd helemaal voor Lisanne en haar vriendinnen gepland, maar wel met hun inspraak, zodat ze ontspannen konden reizen wanneer en hoe het voor hen goed uitkwam. Ook transfers van en naar de luchthaven waren geregeld, om vervelende toestanden bij aankomst te vermijden. Daarbovenop kregen de vriendinnen voor hun vertrek een winnaarsbox vol leuks en reistips toegestuurd. “Ik zou Raffld meteen aanraden bij vrienden. Ze zorgen ervoor dat je een topvakantie hebt waar niks aan ontbreekt!”, concludeert Lisanne.

Wil je net als Lisanne ook op zo’n fantastische trip? SPEEL MEE! 

 

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!