Hoera, gewonnen! – Het verhaal van Roy

Enkele weken geleden vertrok Raffld-winnaar Roy met drie vrienden op een epic trip naar Madeira voor een vakantie vol avontuur en natuur. Voldeed de reis ook aan zijn verwachtingen? Lees hier zijn verslag!

Roy won de Adventure-break naar Madeira die we op 3 augustus verlootten. De prijs omvatte vier nachten in een 4-sterrenhotel met ontbijt, een off-road excursie in een 4×4, een wandeltour door de bossen, en een uitstap per boot om tussen de dolfijnen te gaan snorkelen.

“Deze reis was heel anders dan andere reizen, omdat alles voor je geregeld wordt”, vertelt Roy. “Je hebt dus geen omkijken naar reserveringen, boekingen en tickets.” Een reisagent van Raffld regelt immers alles in overleg met de winnaar, voldoet alle boekingen op de gekozen data, en stuurt een reisschema en alle nodige documenten op naar de winnaar. Het enige dat je moet doen, is op tijd opstaan voor je vlucht! Fun fact: bij al onze prijzen is vervoer van de luchthaven naar je verblijf inbegrepen, zodat je bij aankomst op je bestemming niet moet beginnen zoeken.

Epic experience

Elke prijs omvat ook een experience die je niet zomaar zou meemaken. Bij de reis van Roy en zijn vrienden waren het er zelfs meerdere: snorkelen met dolfijnen, een tour door het bos, en een off-road excursie. “Die laatste was voor mij het gaafst”, vertelt Roy. “Onze privéchauffeur was super aardig en grappig, kende het eiland als zijn broekzak, en bracht ons naar de allermooiste plekken.” Een favoriete bezienswaardigheid kiezen, bleek dan ook moeilijk. “De natuur, de huizen, de mensen, de parken,… er zijn zo veel mooie dingen op het eiland!”

Roy raadt Raffld dan ook met plezier aan bij zijn vrienden. “Het blijft natuurlijk gokken, maar ik vertel mijn vrienden wel met trots dat ik een reis gewonnen heb met een loterij die de helft van het ticketbedrag aan een goed doel schenkt. Win-win!”

Check Roy’s GoPro verslag van zijn Madeira trip!

Heb jij ook zin in een fantastische reis zoals die van Roy? Bekijk de prijzen van deze week, kies je favoriet, en speel mee voor maar €4!

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!