Jouw droomreis binnen handbereik: Griekenland, Italië, Oostenrijk of het VK?

Elke vrijdag kun je bij Raffld de trip van je leven winnen, en dat telkens voor vier personen. Deze week op het programma: nachtelijk duiken in Griekenland, je eigen parfum maken in Florence, een muziekfestival op de skihellingen in Oostenrijk, of heerlijk ontspannen in de Britse bossen.

Sinds deze week kost een lot voor Raffld trouwens maar €4, en speel je telkens mee voor één prijs. Zo kun jij iedere week de prijs de kiezen die jou het meest aanspreekt!

Duister duiken in de Griekse zee

Snorkelen heb je vast al eens gedaan, maar ook ’s nachts? Ontdek het nachtelijke zeeleven rondom Kreta met een gids én sterke zaklampen! Na een spannende ontdekkingstocht is het tijd voor een verkwikkende nachtrust, zodat je ook bij daglicht dit prachtige Griekse eiland kunt gaan verkennen.

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 3 nachten in een 5-sterrenhotel
 • Ontbijt

Florence in geuren (en kleuren)

In het mooie Florence, de geboortestad van het parfum, creëer jij een persoonlijke geur met jouw favoriete aroma’s. Na al dat ruiken is het natuurlijk tijd voor proeven: op het Toscaanse platteland volg jij een cursus pizza en gelato maken, en verorber je je heerlijke creaties!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 3 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt

Feesten en skiën op Snowbombing

Raven in een iglo? Yogales op een bergtop? Speeddaten op de skilift? Je kunt het zo gek/cool niet bedenken, Snowbombing heeft het allemaal – plus natuurlijk de vetste dj’s en muziekacts van het moment! Ski naar hartenlust, geniet van het entertainment, en kom met een dikke smile terug!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 5 nachten verblijf vlakbij het festival
 • Ontbijt
 • Skihuur en liftpassen voor 4 dagen

Rust in de Britse bossen

Trek met je drie besties de Britse bossen in voor een supergezellig verblijf in een boshut. Geniet van ontbijt op bed, droom weg bij een spabehandeling van twee uur in je eigen hut, en maak er een gezellige avond van met een entertainment-pakket en een mand vol tv-snacks.

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 3 nachten in een luxueuze boshut
 • Ontbijtmand iedere ochtend
 • Snacks en films

Opnieuw vier epic experiences! Voor welke prijs speel jij deze week mee? Laat het ons weten op Twitter, Facebook of Instagram met #Raffld!

SPEEL MEE! 

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!