VANDAAG IN DE TREKKING! Cyprus, Kiev, Vilnius of Caïro

Elke vrijdag kun je bij Raffld één van de vier prijzen van de week winnen, telkens voor vier personen. Deze week op het programma: op schattenjacht in Cyprus, een romantische break in Oekraïne, een muzikale trip naar Litouwen, en sterrenkijken in de Egyptische woestijn! Welke reis kies jij?

Adventure: Als piraat in Cyprus

Trek met je vrienden naar het mooie Cyprus! Daar wachten je allerlei avonturen: een jeeptour rond het eiland, een cruise op een piratenschip, en een echte schattenjacht door de stad. Waan je een echte piraat op dit zonnige eiland vol verborgen wonderen. Arrrr!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 3 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt

City Trips: Romantisch Oekraïne

Laat de romantiek bloeien op deze dreamy trip naar het bruisende Kiev. Bezoek een bierbrouwerij, leer zelf chocolade maken, en als kers op de taart breng je een bezoek aan de beroemde Tunnel van de Liefde. Je keert terug met een volle maag én heel wat leuke Instagram-kiekjes!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 4 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt

Epic Events: Magische muziekbreak in Litouwen

De Litouwse hoofdstad Vilnius is jaarlijks het decor voor Street Music Day. Wandel door de feeërieke straten terwijl muziek langs alle kanten naar je toedrijft. Daarna verken je het plattenland en de prachtige natuur rondom de stad vanuit een heteluchtballon. Twee bijzondere perspectieven op Litouwen!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 4 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt
 • Toegang tot het Museum of Illusions

Ontspannen: Sterrenkijken in de Egyptische woestijn

Iedere toerist gaat tijdens een reis naar Caïro wel naar de piramiden kijken, maar wat dacht je van een heel ander perspectief? Trek op kamelen de woestijn aan met een astronoom als gids. Die vertelt je alles over de sterren, die je hier zonder luchtvervuiling in al hun pracht kunt bewonderen. Wauw!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 5 nachten in een 5-sterrenhotel
 • Ontbijt
 • Massage in de spa van je hotel

Opnieuw vier epic experiences! Voor welke prijs speel jij deze week mee? Laat het ons weten op Twitter, Facebook of Instagram met #Raffld!

SPEEL MEE!

 

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!