Jouw droomreis binnen handbereik: New York, Parijs, Litouwen of Turkije?

Elke vrijdag kun je bij Raffld de trip van je leven winnen, en dat telkens voor vier personen. Deze week op het programma: word trapezeartiest in New York, reis naar Parijs als The Great Gatsby, sleeën over de Litouwse vlakten, of helemaal ontspannen in Turkse warmwaterbronnen. Welke experience schrap jij deze week van je bucketlist?

Word trapezeartiest in New York

Vlieg naar New York en leer van professionals de trapezekunst! Als een geboren performer zwaai jij zorgeloos door de lucht (met beveiliging natuurlijk). Daag jezelf uit en leer prachtige trucs van de allerbeste circusartiesten. Na al die inspanning is het tijd voor ontspanning, en ga je heerlijk de Big Apple verkennen.

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 3 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt

Naar Parijs als The Great Gatsby

Raffld transporteert je naar de bruisende jaren ’20 met een spectaculair verblijf in Parijs! Trek naar twee van de meest befaamde cabarets in de Lichtstad: eerst naar Crazy Horse, een favoriet onder de Parijse locals. Daarna ben je opgewarmd voor een avondje all-in in de iconische Lido. Laat je verblinden door de eindeloze glitter en glamour van de cancan-dansers!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 2 nachten in een Art Deco-hotel
 • Ontbijt

IJzige avonturen in Litouwen

Raffld stuurt je naar Litouwen om verschillende traditionele vervoermiddelen op de sneeuw uit te testen. Met een gids glijd je over de witte vlaktes op een stepslee. Daarna maak je een wandeling op sneeuwschoenen naar het historische kasteel van Trakai. Klaar met cultuur opsnuiven? Dan is het weer tijd voor actie met een dolle rit op een hondenslee!

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 4 nachten in een 4-sterrenhotel
 • Ontbijt
 • Alle materiaal voor de activiteiten

Heerlijk ontspannen in Turkse warmwaterbronnen

Reis naar het prachtige Turkije voor een heerlijk verblijf vol cultuur en ontspanning. Verken het feeërieke Istanbul, breng een bezoek aan de iconische bazaar, en proef van de lokale keuken. Dan is het tijd voor een geweldige dagtrip met gids naar Pamukkale. Na een verkwikkende duik krijg je een rondleiding door oude Griekse en Romeinse ruïnes.

Ook inbegrepen:

 • Retourvluchten en transfers
 • 4 nachten in een 5-sterrenhotel
 • Ontbijt

Opnieuw vier epic experiences! Voor welke prijs speel jij deze week mee? Laat het ons weten op Twitter, Facebook of Instagram met #Raffld!

Speel mee!

Kan je niet wachten Raffld uit te proberen?!