Over ons

Raffld is de eerste Experience Lottery ter wereld, nu exclusief gelanceerd in Nederland. Bij Raffld geloven we in WIN-WIN. We laten je in een wekelijkse trekking samen met je vrienden epic experiences winnen, en tegelijkertijd steun je een goed doel. Iedereen blij!

EPIC EXPERIENCES

We geloven in de kracht van ervaringen en de herinneringen die je eraan overhoudt. Raffld is je kans om even los te breken van je routine en in een onvergetelijke experience te stappen. Al onze trips zijn once-in-a-lifetime, maar blijven je voor altijd bij. Raffld experiences zijn onverwacht, out-of-the-box en larger than life: alleen dan zijn ze goed genoeg.

MET JE BESTE VRIENDEN

Experiences are only real when shared. De reis van je dromen maak je niet alleen en daarom win je een Raffld experience steeds voor vier personen. Samen met je beste vrienden kijk je uit naar die epic trip en beleef je de gewonnen droom, zodat je er nog jarenlang samen op kunt terugkijken en nagenieten. Ook kan je bij Raffld samenspelen met je vrienden en zo jullie winkans vergroten.

WIN/WIN!

Winnen voelt goed, maar nog beter als je er goed mee doet. Daarom gaat van elk lot dat je koopt de helft van de aankoopprijs naar een goed doel naar keuze. Dan krijgen niet alleen jij en je vrienden een big smile op jullie gezicht, maar maak je ook anderen blij.

©2018 Raffld. Raffld is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Lottovate. Vergunning verleend door de Nederlandse Kansspelautoriteit onder nummer 10132 (voor meer informatie over de vergunning, bel: 070 302 13 00; e-mail: [email protected]). Acquirer Bin No.1OO21373.